Aplicația a fost votată de cei mai importanți actori din industria hotelieră la nivel mondial
Juyo Analytics a primit premiul din partea publicului pentru cea mai inovativă soluție software din industria de ospitalitate (depășind lideri mondiali precum IDeaS, Duetto etc.) în cadrul conferinței Opportunity 2020 desfășurate în Londra la Stadionul Emirates – Arsenal, în 11 Februarie a.c. Software-ul este o platformă de analiză și vizualizare a datelor, folosită pentru a crește profitabilitatea hotelurilor. Produsul a fost construit de către Hospitality Software Development Services (HSDS) – o firmă de IT cu sedii în Baia Mare și Cluj-Napoca.

Juyo Analytics este o platformă de informații ce conectează datele departamentelor comerciale într-un singur loc, transformându-le în elemente grafice vizuale ce permit utilizatorilor din industria hotelieră să observe cu ușurință oportunitățile de profit. Acest software a fost conceput pentru a facilita luarea deciziilor strategice și a ajuta echipele comerciale să creeze o viziune comună și să lucreze împreună în direcția obiectivelor comune. Juyo adună date precum: venituri, distribuție, marketing, vânzări digitale, finanțe.

Software-ul este folosit de către hoteluri renumite din America și Europa precum InterContinental, Hilton, Radisson, Story, Nobis, First, Choice, GLH, Pandox etc.

Software pentru companii din industria hotelieră

HSDS este o firmă românească de software, cu o echipă ce lucrează împreună de 20 de ani. Viziunea sa este de a revoluționa industria hotelieră prin soluții și platforme profesionale, moderne, personalizate, de tip cloud. Astăzi, HSDS dezvoltă aplicații pentru unii dintre cei mai importanți jucatori ai industriei hoteliere – de la branduri hoteliere, agenții de turism online, până la firme de consultanță. Cu o echipă de peste 100 angajați și parteneri și peste 20 de ani de experiență în industria ospitalității, serviciile HSDS sunt folosite de 3000 de hoteluri, în 48 de țări.

„Cu douăzeci de ani în urmă, când am înființat prima mea companie de software în Baia Mare, toată lumea se întreba Ce vrea să facă olandezul acesta într-un oraș minier? Restul… este istorie. Sunt foarte mândru de întreaga mea echipă de la HSDS care primește recunoașterea lumii pentru soluții software excepționale”

Adriaan Kleingeld, CEO și fondator HSDS. 
Opportunity 2020 – unul dintre cele mai importante evenimente din industria hotelieră

Evenimentul Opportunity, ajuns în 2020 la cea de-a patra ediție, se adresează tuturor actorilor interesați de managementul veniturilor și creșterea rentabilității în industria hotelieră. La această conferință au participat în jur de 400 de lideri din industrie și dezvoltatori software. Tema Opportunity 2020 a fost îmbunătățirea rentabilității hoteliere prin prisma celor mai recente progrese tehnologice.